Genieten op het landgoed

Op het schitterende landgoed Les Lauriers kun je heerlijk genieten. Het landgoed ligt in het hart van les Monts de Blond. De Monts de Blond wordt door de bewoners “het land van de tovenaars genoemd”. De schitterende grillige natuur heet ook wel het prehistorische hart van de Limousin. Overal in de Monts de Blond vind je de menhirs en hunebedden. De natuur is vervuld met mysterie. Er wordt (mythe) van sommige stenen beweerd dat ze de kracht hebben om op kerstnacht jouw wensen te laten vervullen. Dit alles vind je rondom Les Lauriers; je hoeft hier alleen maar de poort uit te lopen.

Er is voldoende ruimte om te doen wat jij fijn vindt. Overal in de tuin zijn er zitjes, is er ruimte om petanque te spelen of een heerlijk boek te lezen. 

Kijk je ogen uit in de prachtige bloementuin

De bloemen in de tuin van het landgoed Les Lauriers bieden een verscheidenheid aan mooie kleuren en geuren. De bloementuin biedt de natuur alle ruimte. Heerlijk de geur van rozen en lavendel.

Samen eten & drinken

We houden van het culinaire. Samen genieten van een fijne Table d’hôtes. We kiezen voor het gebruik van streekproducten. De mooie kruiden en smaken van alles wat Frankrijk te bieden heeft. Het pure van de groenten en de kruiden uit onze eigen tuin. Het vers geplukte fruit uit onze boomgaard. Dit alles brengen we samen in een een mooi gerecht. Wellicht vind je het ook leuk om ’s middags of  ’s avonds in de omgeving te eten. We helpen je graag aan tips om de culinaire kant van Limoges te ontdekken.

Een frisse duik in het zwembad

Het zwembad is heerlijk om na een dagje uit even lekker af te koelen. (Mei-sept.) Wanneer je liever in de Hottub gaat, steken wij het vuurtje graag voor jou op. (Graag reserveren).