Activiteiten 

Golfen
Als Golfliefhebber kun je elke dag op een ander golfpark een uitdaging aangaan. Er zijn maar liefst drie golfbanen in de buurt van Les Lauriers. En wat is er lekkerder dan aan het eind van de dag na wat inspanning te genieten bij het zwembad om vervolgens te genieten van een Table d’hôtes met een goed glas wijn. 
We kunnen jou als golfliefhebber een arrangement aanbieden. We maken het arrangement samen met jou geheel naar jouw wens. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Fietsen
Het is mogelijk om in Bellac een elektrische fiets te huren bij de plaatselijke ondernemer. Het is raadzaam dit bijtijds te reserveren. Wij kunnen dit indien gewenst voor u regelen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Enkele Lokale markten 
Bellac                        Zaterdag
Magnac-Laval         Zondag 
Mortemart.              Zondag
Rancon                    Woensdag
Le Dorat                   Donderdag
Nouic                        Vrijdag
Limoges, hal            Di-zondag 

 

Watersporten bij Lac de Saint-Pardoux
Even lekker een dagje naar het strand, dan is Lac de Saint-Pardoux op een half uurtje rijden een geweldige plek om te genieten van zon en water. Er is van alles te doen. Zwemmen, waterfietsen, zeilen, kanoën, vissen, mountainbiken en nog meer. Kijk maar eens op de website www.lacsaintpardoux.fr

Er zijn een paar gelegenheden om iets te drinken of te eten. 

Adem, sluit je ogen en ontspan bij het Lac de Saint-Pardoux!